Sunday 3 November 2013

Dobro došli na naš blog!

Mi smo nova umjetničko-zanatska tačka na mapi Crne Gore. Naša djelatnost obuhvata široko shvaćen ručni rad - pravimo nakit, šijemo, vezemo. Brinemo o tome da su naši proizvodi praktični i udobni, ali istovremeno tražimo nova rješenja i ideje. 

Inspiracije nalazimo svugdje. Pokušavamo da pratimo aktuelne trendove, ali sa druge strane, ne zaboravljamo što su pravile naše majke i bake. Značajan uticaj na naše proizvode ima takođe naše romsko porijeklo - zato su često stvari koje pravimo šarene i primjetljive. Naravno, ženama koje ostaju vjerne klasičnoj eleganciji, nudimo jednostavnije komade u prigušenijim bojama.

Proizvodimo i prodajemo po narudžbi. Ako želite nešto da naručite, molimo Vas da nam pošaljete poruku na našoj Facebook stranici ili e-mail na adresu: dorra.nakit.vez@gmail.com. Možete takođe posjetiti našu radionicu i sami odabrati materijal od kojeg ćemo napraviti poželjeni proizvod. Gotove proizvode možete preuzimati lično ili ćemo vam ih poslati poštom.

Otvoreni smo za sve prijedloge, mišljenja  i sugestije. Sve napomene šaljite na našu e-mail adresu ili porukom preko Facebooka. Ostavljajte komentare ispod blog postova, na Facebooku i Twitteru. Zajednička komunikacija i razmjena informacija je po našem mišljenju najbolji put za kreiranje interesantnih i kvalitetnih proizvoda. 

Na kraju, sa zadovoljstvom Vas pozivamo da pratite naše stranice. Nadamo se da ćete u tome uživati.
Još jednom dobro došli,

Vaš Dorra team.



No comments:

Post a Comment